Siden sidst 1 - 90

Så nåede vi endelig til sommerfrokosten, der blev afholdt i klublokalet fredag den 29 juni. I år havde vi valgt fisk og andre lækkerier fra havet.

Da bestyrelsen skulle lave indkøbsseddel, havde jeg selv fornøjelsen af at skrive denne, og hvilket kendskab disse bestyrelsesmedlemmer dog har til fisk! Efter en del diskussion og med hensyntagen til Danmarks EF-fiskekvote, nåede vi endelig til enighed.

Menuen kom til at bestå af følgende: Karrysild, marinerede sild og kryddersild fortyndet med en passende mængde snaps og rhusscccchisk vod(hik)ka + en enkelt Bjørnebryg i ny og næ. Herefter kom de virkelige lækkerier på bordet; jeg vil blot nævne nogle enkelte: FM's saltsild - de må have været salte, for indtagelsen af snaps og russisk vodka var proportionalt stigende med indtagelsen af saltsild; der var en lækker laks og nogle fisk i dåse (de blev spist - fiskene altså) samt mange andre lækkerier fra havet. Som prikken over i'et afsluttedes dette overdådige måltid med et lækkert ostebord.

Herefter overrakte Aage Kragerup den afgående formand et par gode flasker rødvin og takkede FM for det store arbejde, han har gjort for klubben. Læs mere om dette emne i dette nummer af Særtoget.

Da vi jo også laver andet end at feste, må jeg hellere fortælle noget om det.

Fra anlægget.

Skælskør: Der er arbejdet en del på sikringsanlægget, og der er også monteret switches på sporskifterne.

Præstø: Endnu et par sporskiftedrev og switches er udskiftet og Præstø skulle ni atter fungere 100%. Sporet i midten af remisen har fået monteret en trykkontakt, så vi er fri for at parkerede lokomotiver kører, når der køres på drejeskiven. Der er trukket telegrafledninger på masterne næsten helt til Tappernøje.

Mern: 1 overgang er etableret mellem perronerne. Telegrafledning er trukket på masterne fra Præstø.

Høng: Her er kommet to nye udkørselssignaler op mod Skælskør og Tappernøje og to i den modsatte retning.

Næstved: Bordet til Næstved er begyndt at tage form.

Styresystem: Efter udskiftning af et par sikringer og reparation af en kold lodning, skulle styresystemet fungere perfekt.

Klublokalet:

En grundig oprydning og rengøring har fundet sted (det skulle vi gøre noget oftere). Bestyrelsen beder medlemmerne om at rydde op og gøre rent efter sig.

Formanden