Siden Sidst 2 / 96

 

Det går rigtig fint i klubben. Kassereren har netop meddelt at medlemstallet er steget til ca. 50, vist nok det største antal i klubbens historie og det er jo glædeligt.

Vi har god grund til at være tilfredse med det arbejde der bliver gjort på anlægget. Der er nu gang i øvelsesterrænet ved Skælskør hvor Søren har lavet en ruin med tilhørende ”have”. Vi har indkøbt en del militærpersonel som Hanne (vores seneste aktive medlem) er begyndt at male. Derudover er der købt en del køretøjer som skal males og anbringes i terrænet. Når dette er gjort, er vi tæt på at kunne erklære Skælskør og omegn færdigt.

Der arbejdes stadig på Vordingborg og på Mern, som bliver en perle med masser små ”historier”. Der arbejdes for fuld kraft omkring remisen og ”Rampen” i Næstved. Så der er fuld fart på.

Omkring 1 april købte klubben et anlæg af modelbygger i Næstved. Der var en masse spændende ting som kan bruges på anlægget. Imellem tingene kan nævnes lokomotiver fra Fleiscmann, Rivarossi, Klein, Tenshodo, en hel del byggesæt fra Faller, Airfix m.m. Det mest spændende var dog en del danske vogne, i træbyggesæt fra Egc, både bygget og ubygget, deriblandt en del personvogne. Det bliver spændende at få dem ud at køre. Den første vogn er ved at blive bygget. Endvidere er der ca. 60 biler fra Wiking. Alt dette er købt og bygget omkring 1960-1965, så der er meget, af stor værdi for evt. samlere.

For nylig var klubben på besøg hos Anna Christina Von Bauditz i Svindinge. Hun er i færd med at bygge et imponerende anlæg, som skal udstilles og som bliver støttet af Svindinge Kommune. Det bliver et flot anlæg, som er et besøg værd. Klubben var repræsenteret ved ca. 15 medlemmer og det er vist nok rekord for NMJK.

Til skut vil jeg huske alle på sommerfrokosten og sommerferien og dermed ønske alle en god og varm sommerferie.

Dan