Siden sidst 1 / 97

Jeg håber i alle sammen med jeres familier, har haft en god jul og fået fejret et godt nytår.

Vores julefrokost blev jo et sandt tilløbs- og udstyrsstykke. Vi blev vist nok 16 i alt. Der blev serveret et overdådigt måltid fra Hans Jørgen i Herlufsholm og Robert sørgede som sædvanligt for underholdning og toggang! en virkelig vellykket aften.

Vi afholdte i januar, for første gang i lang tid, et byggemøde. Mødet har resulteret i en øget indsats på anlægget, hvor også de lidt yngre kræfter tager fat. Det er rart at få gang i byggeriet. I første omgang er der kommet gang i Næstved sydende, med "Rampen", remise, veje og huse. Dernæst er der gang i hegnslægning mm., langs væggen til Maglemølle og inden længe bliver der lukket og plantet træer, således at linieføringen langs væggen, fører gennem en stor skov.

I vinter har vi fået ombygget en del lokomotiver, således at vi nu råder over en del damplokomotiver som kører virkeligt godt. Vi fik også ombygget vores trolje, til Faulhabermotor; med desværre er der sket det beklagelige et motoren meget hurtigt er brændt af. Vi må nu vente på en ny. Det så lovende ud og jeg tror den kommer til at kører lige så godt som vores "Hs"ere.

I foråret vil der blive arrangeret udflugt, formentlig til Slagelse spor 0 klub, der vil blive en filmaften og en temaaften. Indholdet får i andetsteds i bladet.

Derudover vil jeg gøre opmærksom på DSB's jubilæumsår, hvor der over hele landet vil ske en masse interessante ting. Der ligger i klubben et hæfte som beskriver nærmere.

Til sidst vil jeg allerede gøre reklame for sommerfrokosten, som bliver afholdt hos mig den 14 juni, så reserver dagen allerede nu.

Jeg håber vi får fuld fart på her i foråret og at vi i klubben bevarer den gode ånd og det gode humør. Husk intet er mere vigtigt, end der altid er, noget at grine af!

Dan