Julefrokosten
 

Julen er traditionernes tid. Og en af de største traditioner er klubbens julefrokost, som i år blev afviklet fredag d. 22.1. !!
- Atter i år var vi mange, og det er jo det der skaber en god og triveligforening.
- Og atter fik vi maden fra SKOVEN, Herlufsholmhallens restaurant, hvor en af vore passive medlemmer driver bespisningsvirksomhed.
Maden var overdådig. 16 forskellige retter, mest med julemad og sulemad, og ikke de moderne retter, der er for små og overdænget med ligegyldige grøntsager, men leverpostej, flæskesteg, kogeflæsk, pølse, sild m.m.
Tænk! Der var ingen, der savnede Renes risengrød. Men mandelgaven var anskaffet, så der blev puttet en mandel i tarteletterne. Herved er der opstået en ny tradition!! Mandelgaven (et lækkert chokoladefuttog) blev vundet Karl Erik - en flot debut, da det var første gang han var med.
 
Borddækningen var også i år LGB-toget, som futtede rundt med øl og i tankvognen brændevin. Kun en gang faldt den på gulvet, men der gik ingen dråber til spilde.
 
                           
Til vores julefrokost hører der også konkurrencer. Den første opgave var svær. På et Danmarkskort skulle man finde mellem hvilke byer visse stationer var placeret. Ingen fik alle 10 rigtige, men Dan klarede 8 rigtige, og dermed førstepræmien.
Næste opgaverunde var det traditionelle billedlotteri, men også her varder sket en fornyelse. Det gamle lotteri var udskiftet med et nyt, hvilket havde flere fordele. Billederne var større, så man ikke behøvede at tage briller på. De var i farver, og der var kun 6 billeder pr. plade. Resultatet var et hurtigere spil - og mange gaver, boggaver, som var sponsoreret af Ole Sangill.

Hyggeligt var det, og sent på aftenen kom sangbøgerne frem. Og mens il(d)toget langsomt futtede rundt på banen blev øllet skyllet ned til Loreleis vemodige toner.