Siden Sidst 2/00

 

Så er vi kommet et langt stykke ind i år 2000. Der er virkeligt blevet arbejdet på og under anlægget, så det er en fryd. Det har betydet at vi faktisk er kommet til at køre på en del af privatbanestrækningerne og i nær fremtid, vil vi kunne afvikle en lille køreplan.

Vi mangler meget at komme til at køre og se noget af det nye materiel, som mange har anskaffet sig, og som står og samler støv hjemme på hylden.

Bestyrelsen har netop besluttet at indkøbe det første af vores digitaludstyr. I første omgang bliver det et udvidet startsæt. Det vil blive opstillet på Helsingør-bordet. Her vil vi så alle kunne prøvekøre, og evt. afprøve, vores eget udstyr, således at vi hver især får noget erfaring på området.

Det er besluttet, at der bliver udarbejdet en liste til indkøb af Lenz digitalt, en liste hvor alle medlemmer kan skrive sig på. Det betyder, at alle, hver især, kan få del i den rabat, som vi har forhandlet på plads. Vi laver så en samlet bestilling.

Vi venter imidlertid på, at få den sidste opdatering af Lenz digital på plads inden vi køber. Forhåbentlig er det første udstyr på plads lige efter sommerferien. Det er herefter op til den enkelte at undersøge markedet og finde frem til det udstyr man skal have. Her tænker jeg bl.a. på håndkontrollerne, som vi nok skal regne med skal være i privateje. Klubben vil selvfølgelig indkøbe et antal; men det skulle gerne vise sig, at nogle medlemmer anskaffer deres egen, således at vi sparer lidt på klubbens udgifter. Vi sparer også meget ved at købe dekodere i sixpack, i stedet for enkeltvis.

Derudover arbejdes der på eventuelt at bygge lidt om i klublokalet, således at vi får rindende vand og afløb. Det er, såfremt det er økonomisk muligt, meningen at vi får et ordentligt køkken (Olavs gamle), med mulighed for nemmere at gøre rent og tørre borde af. Dette af hensyn til hygiejnen, som jo nok kunne bruge et løft.

Der har netop været oprydningsdag, hvor der blev mødt talstærkt op. Der blev støvet af, renset tæppe, vasket op og sorteret i bl.a. vores elektronik. Nu kan vi komme til over det hele; men vi kan ikke finde noget.!!

I den forbindelse har vi foræret vores gamle telefonanlæg, som vi jo ikke skal bruge da Per og Karl Erik har monteret et nyt og bedre udstyr, til Mjk i Ølgod, som var meget taknemmelige og glade for denne lille gave.

Nu skal vi alle til at holde ferie (se andet steds i bladet) og det er mit ønske, at alle må få godt vejr og masser af jernbaneoplevelser, som evt. kunne blive til en video- eller billedaften.

Derudover kan jeg oplyse, at alle aftaler om vores tur til Sverige er ved at være på plads, og turen kommer til ligge fra den 21. september til den 24. september. Vi har måttet flyttet den en uge af hensyn til jubilæum i Malmø Mjk, hvor alle i hele Sverige tilsyneladende skulle til Malmø, og derfor ikke havde tid til at være vært for os i den sidste weekend af september. Vi skal bo i hytter i en lille by i Småland og derfra kører vi til Kristianstad og ser Modeljernbane og 1:1. Derefter er det Kalmar Mjk som skulle have et flot anlæg med meget flotte bygninger. På turen hjem besøger vi så Malmø Mjk. Det bliver en kanon tur, som det plejer.

I ønskes alle en rigtig god ferie.

 

Dan