Siden sidst nummer 2 04

 

Så er vi på vej til den længe ventede sommer ferie. Vejret har endnu ikke været med os, men jeg er overbevist om at vi får en god sommer.

Lad dette gerne starte med Banebørstedagen, hvor vi har inviteret og informeret over det meste af landet og alle de steder hvor modelbanefolket færdes. Det er mit håb at rigtig mange også fra byen vil komme og se hvad vi går og foretager os. NMJK har i hvert tilfælde gjort alt hvad vi kan for at vi alle skal få en god dag. Thomas og hele banebørstegruppen har arbejdet hårdt på at få de sidste ting på plads og ved det afsluttende møde den 25 maj gennemgik vi huskelisten og jeg er dermed fortrøstningsfuld. Bestyrelsen og gruppen fastholder vores mål med at gennemføre banebørstedagen i år og til næste år. Derefter vil vi tage arrangementet op til overvejelse. Det er mit håb at det vil overleve og at vi derigennem får gjort reklame for NMJK og får rigtig mange gode kontakter.

Til oktober drager 12 mand til Utrecht i Holland. Turen er ved at være på plads og et hus er fundet i nærheden af Appeldorn, ca. midt i Holland, med ca 65 km til Utrecht og 25  km til Appeldorn. Planen er at vi skal til Eurospoor messen i Utrecht fredag og se Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, en jernbaneklub umiddelbart syd for Appeldoorn lørdag eftermiddag. På messen er der masser af brugt materiel og en masse klubber som udstiller. VSM råder over en masse damplok. bla. BR 23, BR 50, BR 52, BR 64, BR 94 osv. så der bliver nok at se til. Derudover skal vi jo have lidt korøv og Bourgogne.

I klubben vil Frits i nær fremtid opsætte et lille spørgeskema omkring jeres deltagelse i bygge konkurrancen som afvikles i forbindelse med generalforsamlingen. Frits mfl. er lidt bekymret for om nogen overhovedet når at lave noget og om der tilslutning nok. Det håber jeg selvfølgelig der er og jeg vil bede alle prøve at lave et eller andet således at vi holder liv i dette aktiv. Tilmeld jer imidlertid kun såfremt i er næsten sikre på at levere et eller andet til konkurrancen.

Vi har netop ryddet op og gjort rent i klublokalet og jeg vil derfor bede jer sørge for at lokalet, når vi forlader det, fremstår i rydelig tilstand og diverse bøger og kataloger er lagt på plads.

Klubben har indkøbt et telefonkort og der er nu telefon i klubben. Denne kan benyttes – feks. når alarmen går. Man kan ikke regne med at få kontakt til eller fra den, når den befinder sig i klublokalet men i nedgangen er der signal.

Husk sommer frokost hos Peter og Kirsten den lørdag den 28 august, samme dag som der er modelbaneudstilling i Valbyhallen.

 

Dan