Banebørstedag 2005

 

Atter kunne NMJK slå dørene op til en Banebørstedag. Vejret var godt og en hel del handlende havde meldt deres ankomst. Der var således reserveret plads både ude og inde. Ca. 300 modelbaneintereserede, slog vejen forbi Uglebroskolen og så vores anlæg og lagde en hel del kroner hos de handlende. OKT var som sædvanligt til stede og sammen med forhandlere af jernbanelitteratur, jernbanevideo og meget brugt udstyr, var der gang i forretningerne. De handlende gav udtryk for stor tilfredshed, med omsætningen. Det glæder os selvfølgelig at flere af dem vil deltage i 2006.

 

I kælderen havde klubben igen aktiveret sin brugtbod og også her gik handlen livligt. Der blev solgt rigtigt godt af vores gemmer, så godt at gemmerne efterhånden er blevet kraftigt udtyndet. 

 

Vi havde som noget nyt, fået Steffen Dresler (Lokomotivet), til at holde et foredrag. Han holdt et flot foredrag omkring de danske damplokomotiver og ”Frichs” i mellemkrigsårene. Det trak kegler og mange deltagere fik sig en solid oplevelse.

 

Der var stor lyst til at tale modeljernbane. Mange udvekslede erfaringer og endnu flere havde spørgsmål til vores arbejde på anlægget, metoder og udstyr og ikke mindst hvordan vi bar os ad med at øge medlemstallet. Mange klubber oplever en stagnering eller ligefrem en tilbagegang i medlemstallet, hvor vi til stadighed mærker fremgang. Vi har i øvrigt fået flere nye medlemmer efter Banebørstedagen. Så måske handler det hele om at være til stede og være åbne og imøde-kommende.

 

2006 bliver et stort år for NMJK. I november har vi 25 års jubilæum.

 

Årets ”Banebørstedag” lørdag den 10. juni, bliver derfor en slags jubilæums åbent hus i NMJK. 

 

Dan