Banebørstedag 2006

 

 

Endnu engang blev vores traditionsrige Banebørstedag afviklet i flot solskin. I år havde vi indkaldt til Jubilæumsbanebørstedag og vi så frem til at mange ville dukke op og se vores anlæg. Der var da også et ganske pænt flow over det meste af dagen og vi estimerer besøgstallet til et sted mellem 250 – 300, forældre, børn, unge og gamle i en rolig og skøn samdrægtighed.

 

Humør var som sædvanligt højt straks fra morgenstunden, hvor det arbejdende folk havde indfundet sig til morgenkaffe i opholdslokalet. Under indtagelsen af morgenbrødet og kaffen, blev det almindelige drilleri afløst af en uddelegering af dagens opgaver. Alle som en - ingen nævnt og ingen glemt - tog fat og i løbet af ganske få timer var alt på plads og i orden, i god tid til at modtage de første gæster.

 

Forhandlere og fabrikanter var i år repræsenteret af OKT, Epoke modeller, Freja Ho Model, Skælskørbanen, samt ikke at forglemme de private deltagere som sælger ud af deres ”arvesølv”. Der var således godt gang i handlen og alle sælgere giver udtryk for en mere livlig handel end tilfældet plejer at være, for et så lille arrangement. Alle, giver de udtryk for at de også møder op til næste år. 

 

I år havde vi besøg af Carsten fra Bårse, som øste af sit indgående kendskab til NPMB - et foredrag som var godt og grundigt og som deltagerne udtrykte stor tilfredshed med.

 

Jens Leithoft havde i år skænket klubben resten af sit modelbanegrej. Det er en gave som vi takker meget for. Igen i år var det derfor muligt, igennem vore brugtbod og cafe`en, at have et overskud på Banebørstedagen.

 

Der skal lyde en stor tak fra mig, til alle jer som gør det muligt at gennemføre dette åbent hus arrangement. Jeg er overbevist om at vi på vores stille måde gavner modelbanehobbyen, ved at give både de som er medlemmer af en klub og de som bare ”hygger” sig hjemme for sig selv, en ganske uforpligtende mulighed for at møde ligesindede, uden de store udgifter. Måske lykkes det oven i købet også at inspirere nogle af børnene, til at beskæftige sig med andet end pc`eren.

 

Vel mødt lørdag den 9. juni til Banebørstedagen 2007

 

Dan