Tekstboks: ”Banebørstedag”

Uglebroskolen i Næstved
9. juni 2007  kl . 1100 - 1600

 

 

 

 

 

 

 

Næstved Modeljernbaneklub, byder endnu engang alle modeljernbaneinteresserede velkommen til:

 

 

Banebørstedag 2007

 

Gratis adgang

 

 

Vi mødes på en helt uformel måde. Du behøver således ikke være medlem af en klub eller forening. Interessen for modeljernbaner er nok.

 

Her har du mulighed for, at fremvise din sidste nyskabelse, udveksle erfaringer med andre ligesindede og forhåbentlig få nye ideer. Du kan også opstille og fremvise dine hjemme-byggede modeller, til modeljernbanen.  Er dit rullende materiel i størrelse ”H0” og udstyret til digitalkørsel efter DCC standard, er der endvidere mulighed for, sammen med et medlem, at køre på NMJK`s flotte anlæg.

 

Ligesom NMJK`s brugtbod er åben, vil alle kunne få mulighed for at sælge og købe jernbane og modeljernbaneudstyr, hvad enten det er nyt eller gammelt. Modelbane-forhandlerne, køkkenbordsfabrikanter og private er særdeles velkomne, blot med et begrænset sortiment.

 

Salget skal kunne foregå fra ”bagsmækken” af bilen, fra dit campingbord eller direkte fra den medbragte kuffert.  En del af parkeringspladsen og græs arealet foran klublokalet, benyttes til salgsaktiviteter. I tilfælde af dårligt vejr, kan vi være inden døre.

 

tappernøje

 
 


Cafe`en er åben. Her er der mulighed for at

købe et let måltid, samt kaffe/the/kage, øl og

sodavand.

 

Børnene kan køre med vores LGB tog.

 

Næstved ModelJernbaneKlub ønsker alle velkommen.

 

www.nmjk.dk