Siden sidst 3/08

 

Den 6. september 2007 havde vi sidste års byggemøde. På grund af mit eget fravær, blev det vel gennemført af Frits og Thomas og indholdet var meget ambitiøst. Man kunne få helt sved på panden ved tanken om alle de opgaver og deres sværhedsgrad, som der her var lagt op til.

 

Vi har i mange år været bekymret for at Banebørstedagen skulle blive en hemsko (jernbaneudtryk J) for arbejdet omkring anlægget. I den forbindelse lovede vi os selv, at såfremt det blev resultatet, så ville vi ikke afholde BB dagen. I dag kan vi så konstatere at BB dagen ikke er en hemsko, men er blevet en katalysator og et vigtigt redskab for arbejdet i klubben. Den er blevet en deadline og der arbejdes det hvide ud af bukserne for at alt skal klappe, denne lørdag i juni. Og det klapper, siger vore gæster. Jeg må derfor igen konstatere at vi i NMJK har det med at bryde rammerne for vores egen formåen.!  Det er helt utroligt at sidde her, et år senere og se at mange af opgaverne er gennemført og atter andre er godt på vej. Det kan kun lade sig gøre når vi alle brænder for sagen og løser opgaverne i fællesskab.

 

Byggemødet den 4. september danner rammerne for den kommende sæsons arbejde og her er ambitionerne ikke blevet mindre – tværtimod. Masser af gode spændende opgaver er kommet på tapetet. Vi har en del ting som har været mange år undervejs og som nu står foran sin færdiggørelse og atter nye opgaver som skal startes op. Med så mange opgaver kunne man forledes til at tro at medlemmerne ville blive væk fra byggemødet for ikke at blive alt for belastet af arbejde. Men nej – der var ingenlunde tilfældet og som sædvanlig stort fremmøde. Det glæder bestyrelsen at flere nye medlemmer er kommet med i en byggegruppe.

 

Sidst på måneden drager en flok fra klubben endnu engang på tur til det fremmede. Denne gang til Slesvig og Holstein. Der er lagt et godt program og jeg er sikker på at turen bliver ligeså vellykket som vor mange tidligere ture. Mon ikke dette magasin vil bringe en udførlig artikel om turen. Jeg glæder mig, både til turen og artiklen. J

 

Velkommen til en ny sæson og på med vanten – der er masser af opgaver.

 

Dan