Siden sidst 4/08

 

 

Nu nærmer julen sig med hastige skridt og vi har alle rigeligt at gøre med forberedelserne til årets, vigtigste højtid. Som modeljernbanemand forventer vi mest ”hårde” pakker og såfremt dette i år lykkes, er der jo ikke et øje tørt. Husk nu det ekstra kram til fruen.

 

Vi får dagligt tudet ørene fulde om den økonomiske krise og vi må nok påregne at den også slår igennem på modeljernbanefronten. Mange firmaer i andre brancher, primært på fritidsområdet, er gået konkurs. Derfor tror jeg også vi vil se nogle af de firmaer, som de sidste år har kørt på pumperne, vil få det endnu hårdere i året der kommer. Vi skal derfor nok påregne en reduktion i udbuddet. Som så meget andet, overlever vi nok også det.

 

Året 2008 har været præget af stor aktivitet i klubben. Både på, over og under anlægget bliver der arbejdet på højtryk. Ikke bare de mange aktiviteter gør mig glad, men også den gode stemning som præger travlheden.Vi har i efteråret haft besøg fra flere klubber og de besøgende har samstemmende givet udtryk for stor tilfredshed og nogle har over for mig, netop bemærket stemningen. Det er derfor for en ”kilde til stor glæde” at være en del af NMJK. Jeg takker jer alle for den kæmpe indsats der har været gjort og håber det fortsætter i året som kommer. 

 

Her til sidst vil jeg ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul, med håbet om mindst en hård pakke og husk nu - krammet.

 

Dan