Tekstboks: Banebørstedag

Sydbyskolen i Næstved
Nygårdsvej 110
9. juni 2012, kl. 11.00 – 16.00

postkort 233-red

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Næstved Modeljernbaneklub, byder endnu engang alle modeljernbaneinteresserede velkommen til:

 

Banebørstedag 2012

 

(Gratis adgang)

 

Årets tema er færger

 

Vi mødes på en helt uformel måde. Du behøver således ikke være medlem af en klub eller forening. Interessen for modeljernbaner er nok.

 

Her har du mulighed for, at fremvise din sidste nyskabelse, udveksle erfaringer med andre ligesindede og forhåbentlig få nye ideer. Du kan også opstille og fremvise dine hjemme-byggede modeller.  Er dit rullende materiel i størrelse ”H0” og udstyret til digitalkørsel efter DCC standard, er der endvidere mulighed for, sammen med et medlem, at køre på NMJK`s flotte anlæg.

 

NMJK`s brugtbod er åben, og alle vil kunne få mulighed for at sælge og købe jernbane og modeljernbaneudstyr, hvad enten det er nyt eller gammelt. Modelbaneforhandlerne, fabrikanter og private er velkomne blot med et begrænset sortiment.

 

Salget skal kunne foregå fra ”bagsmækken” af bilen, fra dit campingbord eller direkte fra den medbragte kuffert.  En del af parkeringspladsen og græs arealet foran klublokalet, benyttes til salgsaktiviteter. I tilfælde af dårligt vejr, kan vi være inden døre. Det kan ikke forventes at NMJK stiller borde til rådighed, da vi kun råder et begrænset antal borde.

                                                                

NMJK´s flotte og nyeste færge ”Dronning Ingrid” fra 1951 vil ligge i Helsingør havn, hvor ind – og udsejling vil blive demonstreret dagen igennem. Der vil ligeledes være udstilling af færgemodeller og færgerelaterede effekter.

 

Jernbanecafeen er åben. Her er der mulighed for at

postkort 456-red (1)

 
købe et let måltid, samt kaffe/the/kage, øl/sodavand.                                                           

 

Børnene kan køre med vores LGB tog.                                       

 

Næstved ModelJernbaneKlub ønsker alle velkommen.

 

Dagens endelige er endnu ikke helt fastlagt men vil

fremgå på www.nmjk.dk