Siden sidst 4 – 2015

”Julen står for døren” siges der, og med den står traditionerne i kø. Gløgg, æbleskiver, juletræ, konfekt, gaver, bjerge af mad, forstoppelse, mere mad, nytår, slankekur i et par dage, osv. Vi kender det efterhånden. Julen er traditionernes tid, og det er det også i klubben.

Ligesom utallige gange før, har vi i år juleafslutning hvor der køres julekørsel, spises æbleskiver, drikkes et glas gløgg og ønskes god jul. Det er en god tradition vi holder fast i. Netop julekørslen er lidt anderledes, da vi gerne kører rundt med lidt pakker, en nytårstorsk, juletræer, osv. Et lille krydderi på vores ellers ret korrekte køreplaner og oprangeringer.

Bestyrelsen er ved at udarbejde en lille guide til kørsel på anlægget og håndtering af vores materiel. Da vi desuden har planlagt to køreaftener om måneden, håber vi at flere får mod på at køre på anlægget og ikke mindst få trænet færdighederne omkring kørslen. I løbet af vinteren bliver der desuden en dag, hvor vi laver en decideret køredag, og vi håber at mange vil deltage.

Vores endagstur til Stevns fandt sted lørdag den 19. september og det var en hyggelig dag, hvor vi blandt andet besøgte modelbaneklubben Stevnstoget, besøgte Stevnsfortet med rundvisning og spiste frokost hos Søren i Klippinge. Vejret var ganske fint og turen forløb lige efter bogen.

Den 29. oktober 2015 blev der afholdt den årlige generalforsamling, og i den forbindelse vil jeg takke medlemmer for valget - dels mit eget valg og valget af den øvrige bestyrelse.

Til slut vil jeg ønske alle klubbens medlemmer, deres familier og venner af klubben en rigtig glædelig jul og et godt nytår – og med et ønske om hårde pakker under træet J

Thomas

PS: Husk at tilmelde dig julefrokosten 15. januar 2016 – tilmelding i klublokalet.