Siden sidst 2 – 2018
 
 
Når disse linjer skrives er foråret næsten slut og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Sommer er lig med Banebørstedag og igen i år slår vi dørene op for besøgende lørdag den 9. juni fra 11-16. Det er mit håb, at også mange af klubbens medlemmer fra nær og fjern kigger forbi.  Tema er post - og rejsegodsvogne og arbejdet med materielopstilling, udstilling, foredrag og caféen er i fuld gang.
 
Her i foråret har vi haft endnu en kørelørdag med god tilslutning.  Det er en hyggelig dag, hvor næsten alle tilstedeværende er ude at trille på anlægget, og dermed bliver bevidste om hvordan anlægget betjenes og lokomotiverne køres. Det har samtidig den fordel at flere kan køre til Banebørstedagen, således at arbejdet spredes på flere.
 
Foråret har også budt på endnu en patineringsaften, idet Carsten fortsatte med tips og ideer fra vinterens patineringsaften. Der var også mange interesserede og et par stykker havde selv eksperimenteret med patinering mellem temaaftenerne. God vidensdeling der både kan bruges privat og i klubben.
 
Vanen tro har vi her i slutningen af maj haft rengøringsdag, hvor der er blevet "muget ud" inden det store rykind til Banebørstedagen. Det var ikke så voldsom en omgang, men der er altid lidt forskelligt som skal smides ud og ikke mindst et gulv der skal vaskes. Det ses dog tydeligt, at rengøringsstandarden i klubben er blevet højnet efter næsten alt under anlægget er kommet på hjul, og gulvet er blevet malet. Dejligt.
Husk vores sæsonafslutning torsdag den 28. juni og hold generelt øje med kommende arrangementer i Særtoget og på klubbens hjemmeside.
Klubbens medlemmer og familier samt venner af klubben ønskes en god sommer.
 
Thomas

 

VIGTIGT: På grund af Persondataforordningen har bestyrelsen udarbejdet ”Privatlivspolitik for Næstved Modeljernbaneklub” og ”Fortegnelse over behandling af personoplysninger i Næstved Modeljernbaneklub”. Begge dokumenter er ophængt i klubben og desuden tilgængelige via klubbens hjemmeside
Spørgsmål om dette kan rettes til formanden.