Siden sidst 3-2018:

 

Velkommen til en ny sæson i NMJK efter en varm og solrig sommer. Så varmt at selv vores kælderlokale her i august, har været meget lunt at opholde sig i.

Jeg tror ikke, at vi har oplevet en sommer før, hvor vi stort set udelukkende har haft sommerdage fra vi sluttede i juni til vi igen mødtes i august.

Håber I har benyttet lejligheden til at gå i skyggen og lave lidt modeljernbane :-)

I juni havde vi vores traditionelle Banebørstedag hvor temaet var Post- og rejsegodsvogne. Dagen gik godt, gav overskud til klubkassen, og der var god stemning over hele linjen. Besøgsantallet var lidt lavere end de sidste par år, men dels har sommervejret haft betydning og dels var der den weekend andre store arrangementer i Næstved. Vi holder fast i vores koncept og tidspunkt for arrangement.

Lige inden sommerferien havde vi dels en køreaften og dels filmaften. Begge dele en god afslutning på sæsonen.

Den 18. august var der sommerfest hos Torben Valeur. Vi nød kaffen i den smukke have, fik fremvist Torbens flotte anlæg og have en hyggelig aften med ”korøv og bourgogne” i telt i haven. Helt i den rette NMJK ånd.

Den 6. september er der byggemøde, og der er nok at tage fat på. Har du ikke mulighed for at deltage på dagen bliver referatet hængt op i klublokalet, og det er så efterfølgende nemt at se opgaverne.

I bestyrelsen prøver vi hele tiden på, at krydre klublivet med værksteds / temaaftener, besøg i andre klubber, udflugter, køredage, osv. og samtidig uden at det går ud over det almindelige klubliv. Det er lidt af en balancegang og skulle der være nogle der mener det er for meget, for lidt eller har en idé til temaaften, udflugt eller lignende, så sig endelig til. Det er altid godt med nye input.

Henover vinteren vil køreaftenerne så småt blive i stil med vores køredage, hvor vi kører efter køreplan. Det passer stort set med at et køreplansdøgn varer 1,5 time, som vi normalt plejer at køre på køreaftenerne. Det giver mulighed for at endnu flere kan deltage og at kørslen bliver mere realistisk.

Velkommen til en ny sæson.

 

Thomas