Siden sidst 2 – 2019

 

Nu er det sommer og Banebørstedagen er vel overstået. Endnu en god dag med mange gæster, fint vejr og mange medlemmer og deres familier i klubben. Der har som altid været fuld aktivitet op til dagen, hvor temaet i år var ”Nærtrafik”.

 

I det daglige er der stor aktivitet i klubben, og de mange medlemmer både mandag og torsdag vidner om medlemmernes lyst til at komme i klubben. Nogle aftener er vi så mange, at man dårligt kan komme til for hinanden, men med den gode ånd og medlemmernes humør går det hele alligevel.

 

Lokalesituationen er der stadig ingen afklaring på, men vi har en løbende dialog med Næstved Kommune. Netop den store medlemstilslutning har bestyrelsen også gjort kommunen opmærksom på, og vi har i den anledning fremsendt en forespørgsel til Næstved Kommune om mere plads, når der nu alligevel er gang i lokalerokeringen.

 

Gennem foråret har der været mange besøg i klubben som udløber af vores ”Åbent Hus” og presseomtale i efteråret. Mange af de besøgende giver udtryk for stor glæde over at gense bygninger, broer, kraner og miljøer, som i takt med byudviklingen og fornyelse af jernbanen i 1 : 1 er forsvundet. Vores anlæg er på den måde ikke ”kun” et modeljernbaneanlæg, men også et realistisk øjebliksbillede af den lokale historie, som indtil for få år siden kunne ses i bybilledet.

 

Denne sommer planlægger vi ikke en sommertur til Karrebæksminde, men har et andet arrangement i ”støbeskeen” så hold øje med hjemmesiden. Husk også at vi holder sommerafslutning torsdag den 27. juni kl. 19.30.

 

Alle klubbens medlemmer og familier samt venner af klubben ønskes en god sommer og på gensyn i august.

 

Thomas