Kære medlemmer af Næstved Modeljernbaneklub

Vi kan nu genåbne klubben igen, og dette sker mandag den 15. juni 2020 kl. 19.00.

Vores adfærd er vi nødt til at ændre meget grundet corona. I vedhæftede plan og oversigtskort er en række forholdsregler, som du som medlem skal læse grundigt og sætte dig ind i, inden du kommer i klubben. Det er en forudsætning for genåbningen at disse regler overholdes. Bemærk særligt, at kravet om 2 meters afstand fortsat gælder i klubben, da vi er i et kælderlokale - samt at madvarer ikke må medbringes.

Vi vil blive spredt i flere lokaler i kælderen, og der er således siddepladser til 25 personer, hvilket stemmer godt overens med en vanlig klubaften. Derudover er der plasthavestole indenfor indgangsdøren, som man er velkommen til at tage med op på græsset.

Derudover bedes alle vente med at komme til kl. 19.00 (præcis). Nøglevagten har forud for åbning en række tiltag som aftørring, afspritning og tjeklister som skal gennemgås, og dette skal der være ro til, da det er en forudsætning for genåbningen og alles sundhed.

Bestyrelsen vil ikke gå rundt og være "coronapoliti" i klubben, men sammen må vi alle hjælpe hinanden med at overholde reglerne og i en god tone vejlede hinanden.

Som medlem er man naturligvis ikke forpligtet til at komme i klubben. Man kan selv, eller en i husstanden, have helbredsmæssige forhold / kroniske sygdomme der gør, at det er bedst at blive hjemme. Det kan også være overvældende at komme tilbage, og det er helt ok at smutte efter 10 minutter, 1 time eller blive der hele aftenen. Det er også ok, hvis man bare vil over og have en kop kaffe i en havestol på græsset. Man vælger selv fuldstændigt frit.

Planen og oversigtskortet er udarbejdet på baggrund af Sundhedstyrelsens, Kulturministeriets og Næstved Kommunes regler og retningslinjer. Derudover har Næstved Kommune (administrationen) og skolen sagt ok til genåbningen. Klubben blev rengjort og omrokeret i torsdags (11. juni 2020), så vi er hermed klar.

Thomas