Kære alle

Jeg håber, at I alle og Jeres familier har det godt.

Som de fleste nok allerede har erfaret fortsætter nedlukningen i Danmark frem til 13. april 2020. Det gælder naturligvis også for Næstved Modeljernbaneklub, hvor klubbens aktiviteter fortsat er indstillet.

Den sidste uges tid har jeg hørt fra mange medlemmer enten på mail eller i telefonen. Det er mit indtryk, at rigtig mange ringer til hinanden på kryds og tværs og lige får "vendt verdenssituationen". Det er rigtigt godt at der på den måde kommunikeres på kryds og tværs, så vi tager hånd om hinanden.

Bestyrelsen kommunikerer også løbende om situationen. Skolens pedel har i øvrigt fortsat sin daglige gang og opsyn med bygningen, og har lovet også at holde øje med klubben. Bestyrelsen har naturligvis sørget for at der er ryddet op mht. tømning af skraldespand, kaffemaskine, osv.

Kort inden nedlukningen modtog klubben den store lasermaskine, som vi har fået doneret af Else og Regnar Sommers Fond. Dan har tidligere udsendt billeder af den, og vedhæftet denne mail ses aflæsningen og lidt data om maskinen. Det bliver spændende at se, når den rigtigt kommer i drift.

Gennem de sidste par år har Søren opdateret arkivet på klubbens hjemmeside. Nu er det ikke kun decideret arkiv, men også krydret med tekst og billeder fra de forskellige årstal. Indtil videre er perioden 1981 - 2011 opdateret, og de seneste år vil også løbende blive lagt ind. Klik på dette link og gå på opdagelse i klubbens historie:  http://www.nmjk.dk/Arkiv/arkiv.htm

Bestyrelsen vil melde ud så snart der er nyt om klubben og klubbens aktiviteter.

Hvis der er spørgsmål så skriv endelig direkte til mig eller et bestyrelsesmedlem.

Mange hilsner

Thomas