Kære medlemmer

Så er det snart 2 måneder siden vi lukkede klubben midlertidigt. Dernede i kælderen er intet sket, mens vi andre har gjort tingene og hverdagen helt anderledes.

Dog må vi holde for øje, at hverdagen på et eller andet tidspunkt vender tilbage. Ingen ved dog pt. hvornår en forening som vores kan genåbne, og bestyrelsen er enige om, at det naturligvis skal være helt efter regler og retningslinjer. Det er vores allesammens vigtigste opgave at gøre det sundhedsmæssigt forsvarligt.

Netop derfor, og fordi vi gerne vil være lidt på forkant, har bestyrelsen udarbejdet en detaljeret plan for genåbning af klubben. Planen udsendes ikke endnu, da der til stadighed kan komme tilrettelser pga. myndighedskrav, ændrede retningslinjer osv.

Vi kan dog godt løfte sløret  en smule for nogle af de tiltag som vil være anderledes i klubben. Der vil blandt andet være krav om håndvask for alle ved ankomst, begrænset antal siddepladser men siddepladser i alle kælderrum og udendørs, udelukkende brug af plastkopper og plastkrus, forbud mod gæster og krav om handskebrug eller grundig afspritning ved arbejde / kørsel i klubben.

Planen vil naturligvis blive sendt til Jer alle i god tid inden selve genåbningen.

Omkring lokalet er det således, at vores kontaktperson i Næstved Kommune har oplyst, at den fremtidige anvendelse af vores skole skal på Økonomiudvalgsmødet den 15. juni 2020. Dagsorden til dette møde udsendes ca. 4 dage før og kan ses på kommunens hjemmeside. Såfremt der inden da er nyt vil vi få det tilsendt. Om vi så har en afklaring den 15. juni eller der er øvrige beslutninger der skal tages ved vi ikke på nuværende tidspunkt, så det må vi tage derfra.

Bestyrelsen vil naturligvis orientere når der er nyt i sagen.

Jeg håber, at I alle og Jeres familier har det godt.

Mange hilsner
Thomas