Kære medlemmer af NMJK

Så er klubben så småt i gang igen, dog med visse restriktioner. Det vigtigste er at alle overholder vores retningslinjer og husker afspritning, afstand på 2 meter, vente med at komme til kl. 19.00 og i øvrigt tager hensyn til andre. De to første klubaftener har været helt rolige med 12 - 14 medlemmer pr. aften. Mandag aften blev der mest talt sammen, og torsdag aften blev der både lavet lidt på anlægget og prøvekørt en smule.

Deciderede køreaftener venter vi med til august, selvom der nok vil blive prøvekørt lidt i ny og næ for at teste anlægget. Vores sommerafslutning er aflyst, da vi ikke kan sidde 30 mand og se film sammen, men til gengæld holder vi åbent alle torsdage i juli fra kl. 19.00. Bemærk at det KUN er torsdage og IKKE mandage.


Omkring lokalesituationen har Næstved Kommune oplyst, at man arbejder hen mod en plan, hvor vi kan blive i lokalerne. Planen er dog ikke politisk godkendt endnu - og dette skal behandles i august. Det giver dog lidt ro på, at det er i den retning pilen peger.

Bestyrelsen vil i den nærmeste fremtid holde et bestyrelsesmøde, for der er nok at arbejde med i forhold til fremtidige arrangementer osv., og vi vil melde ud så snart der er noget i støbeskeen.

Er der spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig eller en anden fra bestyrelsen.

Med disse ord ønskes alle en god sommer - og på gensyn i klubben.

Thomas