Hej allesammen

De fleste har nok erfaret, at smittetallene for coronaen er steget de sidste par uger. Ligeledes har myndighederne sænket antallet af personer der må samles til  50 personer.

Foreninger må dog gerne holde åbent, og ovenstående er derfor en lejlighed til at påminde alle om reglerne for ophold i klubben:

Afspritning af hænder skal ske ved ankomst, når du tager drikkevarer, før brug af computer, før brug af værktøj og når du har rodet med penge i pengekassen (håndsprit står på alle borde). Husk også at afspritte værktøj efter brug (sprit står ved bogreolen i værkstedet).

Afstand på 2 meter skal der holdes hele tiden, når du er i klubben. Det er lidt besværligt, men det er et krav med 2 meter, da vi er i en kælder med begrænset mulighed for ventilation. I vores hyggelokale må der kun være 6 siddende personer + 1 der henter drikkevarer. Afvent med at gå ind, hvis der er et andet medlem som er ved at hente drikkevarer.

Handsker skal benyttes når du kigger i bøger / blade eller kører på anlægget. Klubben har handsker til rådighed (bogreolen ved værkstedet).

Stole og borde er nøje placeret med korrekt afstand og mulighed for at andre kan gå forbi. Stole og borde må derfor ikke flyttes rundt.

Mundbind eller visir skal benyttes, hvis du i helt særlige situationer er nødt til at værre tættere på et andet medlem end 2 meter. Klubben har mundbind til rådighed (bogreolen ved værkstedet).

Åbningstid er kl. 19.00. Lad være med at gå ned i kælderen hvis du kommer før. Det er kun åbnevagten og dennes medhjælpere der må gå ned inden kl. 19.00.

Det er vigtigt at vi alle overholder ovenstående, da det er en forudsætning for at vi kan holde klubben åben. Særligt kravet om 2 meters afstand er besværligt med de lokaler vi har, men kan lade sig gøre, når vi tager os tiden til det. Undgå dog at stå og tale sammen i de gangarealer hvor flest færdes, således at andre også kan komme forbi.

Bestyrelsen er helt klar over at udover at være en modeljernbaneklub, er vi også et socialt samlingspunkt, idet mange ses i privat regi, motionerer, går en tur eller drikker en kop kaffe sammen. Netop på grund af det sociale aspekt er klubben, og det at komme i klubben, også vigtigt for mange og derfor endnu en grund til at overholde ovenstående.

Hvis der er spørgsmål er I altid velkomne til at ringe til mig på tlf. 28 10 81 94

Mange hilsner
Thomas

·