Siden sidst 2 – 2020

 

Sidste gang jeg skrev ”Siden sidst, var fremtiden en helt anden. Der var lagt op til køredag, rengøringsdag, Banebørstedag osv., men det hele blev aflyst, og klubben endda lukket i en 3 måneders periode. Det har vi aldrig prøvet før, men sådan skrev coronaen sig også ind i klubbens historie.

Dog er der sket noget siden sidst - både før og efter lukningen og en ganske lille smule undervejs.

Vi har fået leveret den store lasermaskine til klubben, som blev hejst ned på en lastbil og lirket ind i kælderen. Den står efter aftale i pedellens værksted. Lørdag den 7. marts deltog en udvalgt skare i undervisning i maskinens brug, og mandag den 9. marts blev væggen mellem forgangen og værkstedet genrejst efter maskinens placering.  Som alle ved lukkede klubben 11. marts, og vi har derfor ikke haft mulighed for at bruge maskinen endnu.

I lukkeperioden har der i alle uger været inspektion i klublokalet, så vi sikrede at der blev kigget efter anlægget. Dog har skolen været i funktion i hele perioden (som nødpasning) og pedellen har været der alle dage, så selve skolen har ikke stået tom.

Mandag den 15. juni kunne vi så åbne igen, men ikke uden en række restriktioner som klubbens medlemmer har fået i kopi på mail eller brev. Det er en anderledes måde, vi nu mødes på, og vigtigt er det at vi holder 2 meters afstand (særlige afstandskrav for kældre), at vi spritter hænder af, at man først møder kl. 19.00, og at vi tager hensyn til hinanden.

Omkring lokalesituationen har Næstved Kommune oplyst, at man arbejder hen mod en plan, hvor vi kan blive i lokalerne. Planen er dog ikke politisk godkendt endnu - og dette skal behandles i august. Det giver dog lidt ro på, at det er i den retning pilen peger.

Arrangementerne henover foråret samt vores tur til Stockholm i september er alle blevet aflyst. Det samme gælder for sommerafslutningen, da vi ikke kan side 30 mand og kigge film i kælderen. Bestyrelsen arbejder dog på at få stablet arrangementer på benene, som både tilgodeser at vi skal lave andet end at være i klubben, og samtidig sikrer at vi overholder retningslinjer i forhold til corona.

Husk at vi holder åbent alle torsdage i juli måned (bemærk KUN torsdage), og at det er til sædvanlig mødetid.

Alle klubbens medlemmer, deres familier og venner af klubben ønskes en god sommer.  

 

Thomas