Siden sidst 4-2020

Endnu et år er gået, men et usædvanligt et af slagsen for både vores klub, men også for samfundet som helhed. Vi håber, at vi i løbet af 2021 kan vende tilbage til nogenlunde den virkelighed, vi kendte før coronaen, og med de forskellige aktiviteter og sammenkomster vi har i klubben. Klubben har i øvrigt 40 års jubilæum i november 2021.

Siden sidst har vi haft lukket et par uger, hvorefter vi åbnede igen i faste hold og både mandag, onsdag og torsdag. Det er det muliges kunst i den tid vi lever i, og trods alt bedre end at klubben er helt lukket. Det er mit indtryk at de fremmødte medlemmer hygger sig, får hilst på hinanden og lavet noget i klubben – og det sociale element er jo også vigtigt i denne tid.

Vi var, i lighed med mange andre foreninger, også nødt til at udsætte vores generalforsamling. Vi vil naturligvis sørge for at få generalforsamlingen gennemført, så snart det er muligt og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Omkring lokalet afventer vi den endelige udmelding fra Næstved Kommune. Den skulle komme i december, da det er afhængigt af kommunens budgetlægning, økonomi, osv. Det bliver rart når vi får klarhed over situationen, da vores uafklarede lokalesituation har stået på i over 2 år. Vi melder selvfølgelig ud til alle, når der er noget nyt.

Her ved årets afslutning vil jeg på egne og bestyrelsens vegne gerne takke klubbens medlemmer for opbakningen gennem året. Alle de tiltag, restriktioner, lukning af klubben, ændringer, osv. der er sket gennem året har alle taget til sig og bakket op omkring. Det er rigtigt flot og viser at klubbens medlemmer vil klubben, og trods årets udfordringer tager det i stiv arm og bakker op. Tak til alle for det.

Til slut vi jeg ønske alle klubbens medlemmer og deres familier samt venner af klubben en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Thomas