Siden sidst 1-2021

 

Så skriver kalenderen februar snart marts 2021. Siden sidst er der ikke sket det store i selve klubben idet, vi igen i december var nødt til at lukke helt ned. Det blev således til et par uger i december, hvor de tre hold vi havde lavet til mandag, onsdag og torsdag nåede at være i klubben et par gange.

Kort efter vores nedlukning af klubben blev der stor aktivitet på skolen ovenover os, idet der blev indrettet lyntestcenter som Falck stod for. Testcentret var blandt andet i det lokale vi bruger til cafe på Banebørstedagen, så selvom vi ikke var på skolen var der stor aktivitet. Der har dog ikke været aktiviteter i forbindelse med testcentret nede i kælderen. Til gengæld kom der varme på skolen, og vores lokaler nød godt af det henover de kolde uger i januar og februar, så det er trods alt godt at vi fik lidt varme til lokalerne. Næstved Kommune har meldt ud, at den endelig plan for brug af skolen ikke er 100 % på plads (coronaen fylder en del), men at vi indgår i alle de scenarier der er for brug af skolen.

Falck havde testcenter indtil begyndelsen af februar, hvorefter SOS overtog med samme lokaler. Imidlertid skete der igen ændringer og testcentret er nu flyttet væk fra skolen. Skolen skal nu i en periode benyttes af Politiet til større øvelser af forskellig karakter (dog ikke kælderen). Hvis nogle af Jer kommer forbi, skal I derfor ikke blive nervøse fordi der holder udrykningskøretøjer.

Bestyrelsen har benyttet sig af lejligheden til at gennemføre et virtuelt bestyrelsesmøde, og det gik godt. Vi havde dog lavet et testmøde forinden, så vi var sikre på at teknikken fungerede. Dels fik vi drøftet forhold omkring klubben og dels lidt løs snak. Det er i den forbindelse dejligt at høre, hvor mange medlemmer der på kryds og tværs holder kontakt, går en tur, mødes udendørs til en tår kaffe eller ringer til hinanden. Bliv endelig ved med det J

Som de fleste af Jer nok har erfaret i pressen er foreninger som vores ikke med i denne nyeste genåbning, og der går nok lidt tid endnu før end det sker. Til gengæld er det dejligt at høre, hvordan familie, venner og bekendte stille og roligt enten bliver vaccineret eller får indkaldelse til vaccination - det giver lys for enden af tunellen.

Når vi på et tidspunkt når til en genåbning er bestyrelsen straks klar til at gribe den bold og få lavet endelige planer for hvordan det gøres. Alt er som udgangspunkt på plads med sprit, bordopstilling, handsker, engangskrus og sågar også mundbind, så vi kan nærmest ikke være mere forberedte end vi er nu. Til gengæld ved vi ikke hvilke krav der til den tid vil være til foreninger som vores, men vi må se hvad tiden bringer. 

Torsdag den 11. november fylder vores klub 40 år, og vi laver en markering om aftenen for klubbens medlemmer. Lørdag den 13. november vil vi afholde reception / åbent hus om dagen, og en større festmiddag om aftenen for klubbens medlemmer med ledsager. Husk at sætte kryds i kalenderen. Nærmere information følger. Vi håber, at ovenstående til den tid kan afholdes som planlagt, men ellers må vi tage en derfra.

Til slut vi jeg ønske alle klubbens medlemmer og deres familier samt venner af klubben en rigtig god påske og på forhåbentligt snarligt gensyn.

Thomas