Siden sidst 3-2021

 

 

Sommeren er så småt på retur, efteråret på vej og flere klubmedlemmer vender tilbage fra ferie og ned i klubben.

Gennem hele sommeren har vi haft åbent mandage og torsdage, så helt lukket har vi ikke haft, men der har naturligvis været lidt færre grundet ferie osv.

 

Vores generalforsamling 2020 fik vi afholdt den 28. juni 2021, og helt uvant sad vi udendørs i flot sommervejr, og menuen var grillmad. Det var meget hyggeligt og dejligt at vejret passede lige netop den aften.

Henover sommeren er der kommet godt gang i den nye lasermaskine, hvor vi nu langt om længe har mulighed for at bruge den efter nedlukningen. Det er dejligt at se den begejstring, der er for den nye teknologi og de muligheder det giver.

 

Sommerfesten blev afholdt 21. august hos Kenneth, og det var også et meget hyggeligt arrangement, hvor vi var begunstiget af flot sommervejr. Telt i haven, tog på bordet og mad og drikke i godt selskab. Lige I NMJK ånden.

 

Fra 1. september får vi midlertidigt nye overboere, idet Næstved Kommune har udlejet hele stueetagen og omklædningsrum i kælderen til Region Sjælland. Det skal bruges til test og vaccinationscenter ihvertfald frem til årsskiftet 2021/2022.

 

I november har vi 40 års jubilæum. Der er flere arrangementer i støbeskeen og bestyrelsen håber, at se mange medlemmer i jubilæumsdagene. Der udsendes i løbet af efteråret invitationer til det hele, men sæt allerede nu kryds i kalenderen 11. november om aftenen og 13. november hele dagen.

 

Jeg håber, at den kommende sæson bliver mere "normal" end de foregående, og husk fortsat god hygiejne og gældende retningslinjer, når du er i klubben.

 

Der er til stadighed mange opgaver at tage fat, så kig på opgavelisten på opslagstavlen eller kontakt et bestyrelsesmedlem, hvis der er noget du vil være med til / arbejde med.

 

Vi går et spændende efterår i møde, og ses i klubben og forhåbentlig også i forbindelse med jubilæet.

 

Thomas