Siden sidst 3-2023

Tradition tro er klubåret stille og roligt i gang igen efter sommerferien. Som altid er august lidt afdæmpet med aktiviteter og fremmøde, da flere holder ferie og nogle nyder sommeraftenerne udendørs.

Vi fik i juni afholdt vores Banebørstedag i vanlige lokaler, og med en fin tilgang af besøgende hele dagen igennem. Det virkede til at alle hyggede sig. En dejlig dag med temaet "Motorvogne". Vi var samtidig begunstiget af fint vejr, så alt flaskede sig. Dagen blev afsluttet med stegt flæsk og persillesovs, og vi var tilbage i restauranten ved Mogenstrup Golfklub, som vi før har besøgt.

Afslutning før sommerferien var også lige efter bogen, og vi holdt lukket hele juli måned.

Den 19. august var det tid til sommerfest. I år var det hos Jørn Larsen i Karrebæksminde, og 16 medlemmer valgte at sejle derned med "Friheden". I alt 23 medlemmer deltog, så det må være rekord. Grundet "Friheden"s sejlplan blev det hele skubbet en times tid, men vi nåede da både eftermiddagskaffe, besigtigelse af Jørns flotte havebane, aftensmad og hygge. Sidst på aftenen blev der lukket op for sluserne, for regnen væltede ned, mens vi sad tørt og lunt i telt i haven.

I sagens natur er der ikke sket det store på selve anlægget i selve sommerferien, men et par bygninger er dog dukket op omkring Banebørstedagen, og de pryder nu anlægget. Udover almindelige møder har der været køreaftener, hvor vi blandt andet har testet materiel, der ikke har kørt i lang tid. Det resulterede i, at vi til de sidste køreaftener havde hele 3 S-maskiner i drift på anlægget. Det er ikke sket før. At få mere blandet materiel ud at køre kan i begyndelsen være udfordrende (børnesygdomme), men vil på langt sigt give et mere varieret udbud af tilgængeligt og virkelighedstro materiel.

I efteråret skal vores nye hyggelokale indrettes. Det betyder, at vi flytter over på den anden side af gangen med borde, stole, sæder, bibliotek osv. Det er et arbejde der kræver indsats fra mange, og i klubben er et opslag, hvor man kan skrive sig på hvilke opgaver man vil hjælpe med.

Det er planen at dette arbejde er færdigt inden jul (dog kan lidt pynteting mangle), og at vi kort inden jul får ryddet det nuværende pedelværksted, så gulvet kan males derinde mellem jul og nytår. Efter nytår tager vi så fat på indretning af det nye værksted. Alt dette betyder, at der i en periode vil være lidt rodet i klubben, men det bliver rigtigt godt bagefter, og vi mr meget mere "luft" i lokalerne.

Spørg endelig hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med flytningen, eller hvis du vil give en hånd med.

Godt efterår til alle klubbens medlemmer, deres familier og venner af klubben.

Thomas