Siden sidst 1 - 2024

 

 

Så er 2024 godt i gang, og i gang er vi også i klubben. Vi har nu haft de nye lokaler i et år (på papiret), og både 2023 og nu i starten af 2024, er der brugt mange kræfter på renovering.

 

Efter veloverstået juleafslutning med køreplan, æbleskiver, gløgg og glühwein, blev juleferien ikke kun brugt på afslapning. Flere medlemmer var i klubben og spartle og male det nye værksted, så de grundlæggende forhold var på plads inden opstarten i januar. I løbet af januar har der været fuld fart på renovering af værkstedet, og rigtig mange medlemmer har været i sving. Sjældent er der sket så meget på så kort tid. Det er dejligt at se, og bestyrelsen er glad for den store opbakning der er om projektet.

 

Vores nye hyggelokale er stort set færdigt. Der mangler lidt småting på væggene og lidt løsøre, men det kan bruges 100%. Til julefrokosten var det en sand fornøjelse, at vi kunne sidde i eget hyggelige lokale og med god plads til alle.

 

 

Den 22. februar holdt vi Banebørstebyggemøde, hvor de mere "almindelige" opgaver på anlægget blev gennemgået frem mod Banebørstedagen 2024, som er lørdag den 8. juni. Temaet bliver de nye lokaler og mere plads, da vi regner med at være stort set i mål med værkstedet til den tid.

 

 

På selve anlægget sker der fortsat noget, omend en del fokus er på de nye lokaler. Særligt kørslen og køreplanlægning har en gruppe kastet sig over. Vi kører nu efter køreplan med udgangspunkt i DSB's køreplaner, så ikke kun landskab og materiel følger virkeligheden men også køreplanen. De sidste par køreaftener har vi afprøvet planen, og til kørelørdagen den 16. marts skal de hele afprøves. Herligt at også den del af hobbyen får fokus.

 

Klubben har i den seneste tid også haft besøg udefra af Veterantraktorens Venner og Seniorklubben fra Told og Skat. Senere kommer også folk fra Affaldplus forbi. Dejligt at der også udefra er interesse for at se det vi roder med i klubben.

 

 

Foråret er her allerede, Banebørstedagen anes i horisonten og klubben er godt i gang med endnu et aktivt år.

 

Thomas