Fotografering af NMJK`s anlæg...

 

I NMJK glæder vi os hele tiden over, at vores anlæg til stadighed skaber så meget opmærksomhed og så stor interesse som tilfældet er. Vi vil gerne modtage gæster og vi synes at netop det at modtage gæster, er en af de helt store og vigtige opgaver, vi har som modeljernbaneklub. Medlemmerne i NMJK er stolte af anlægget og vi fremviser gerne vores flotte anlæg og vi gør det med stor stolthed.

Medlemmerne i NMJK, bruger meget tid, energi, kræfter og mange penge på at bygge efter forbilledet. Vi går meget op i at  være tro mod klubbens idegrundlag og samtidig holde en meget høj standard, en standard som kan måle sig med de bedste.

Vi har oplevet at udenforstående, som ikke er tilknyttet klubben, fotograferer hele eller dele af anlægget og efterfølgende offentliggør disse, på diverse hjemmesider. Vi er overbevist om at denne offentliggørelse er gjort for at glæde andre som interesserer sig for modeljernbane-hobbyen.

Imidlertid ønsker NMJK, alene at påtage sig dette ansvar. Enhver offentliggørelse af billedmateriale fra NMJK ønsker vi skal være omfattet af den kvalitet, som vi i øvrigt lægger til grund for vores arbejde i klubben. Det skylder vi ikke blot de nuværende medlemmer, men også de medlemmer som grundlagde klubben og som var ide mænd, for det arbejde som gøres i dag.

Klubbens hjemmeside indeholder billeder som klubben ønsker offentliggjort, og disse kan benyttes i henhold til gældende regler for offentliggørelse.

Derudover har NMJK, en aftale med tidsskriftet Lokomotivet, som ofte benytter anlægget som fotografisk supplement for deres artikler. I dette tidsskrift sættes billederne i øvrigt ind i deres rette sammenhæng. Der er således masser af tilgængelige foto`s fra vores anlæg.

Som gæst i NMJK har du tilladelse til at fotografere til eget brug. Vi vil, i påkommende tilfælde ikke udsende tæskehold eller retsforfølge nogen, blot beder vi alle vore gæster om at respektere denne begrænsning.

Skriver man artikler eller på anden måde ønsker at offentliggøre foto`s fra NMJK, henvender man sig til bestyrelsen.

Adresser og telefonnumre er tilgængelige på www.nmjk.dk