1991

Så var de første 10 år gået og naturligvis blev 1991 et rigtigt jubilæumsår. Klublokalet var i årene op til jubilæet blevet renoveret, så medlemmerne fik bedre forhold på det rent hyggemæssige plan, En god gang maling, nyere møbler og en kraftig oprydning, pyntede meget på forholdene. Klubben nåede også

Siden Sidst 1 / 91

Referat fra bestyrelsesmøde den 16. Januar

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. Marts

at få en regning for en gulvbelægning, trods det vi har betongulv. Det var dog en fejl fra farvehandlerens side, og blev naturligvis klaret i mindelighed.

Siden Sidst 2 / 91

Siden Sidst 3 / 91

Derudover bød året på det første referat indskrevet på computer, og der blev lavet en samlet plan for Skælskør station. Denne plan blev straks iværksat, således at også Skælskør var præsentabel til 10 års jubilæet. Henrik Struve blev klubbens formand efter en ekstraordinær generalforsamling midt i august måned, (der er desværre ikke gemt noget referat),  da den tidligere formand havde valgt at trække sig.

Den afgående formand Per Larsen og den nye Henrik Struve kigger på Høng Jernbanebroen over Susåen blev færdig det år og er her klar til at blive sat på anlægget.

Klubben havde i 1991 et My lokomotiv som logo, og det var således tredje logo i klubbens historie.

Referat fra bestyrelsesmøde den 4. September

Siden Sidst 4 / 91

Referat fra den ordinære generalforsamling den 28. Oktober

Formandens beretning fra generalforsamlingen

Selve 10 års jubilæet var et mægtigt arrangement med mange besøgende. Klubben havde gjort meget pr for sig selv i aviser og på offentlige steder, hvilket resulterede i et enormt besøgstal af almindelige mennesker. Borgmester Henning Jensen kiggede også forbi på den store dag, og klubben fik et hvidt askebæger af kommunen i den anledning.

Vordingborg blev påbegyndt i dette år Sporene var blevet "bruneret" inden de blev lagt

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. November

Siden Sidst 5 / 91

Et godt år med megen aktivitet og et flot resultat på kun 10 år.