Siden sidst nummer 3 / 04

 

Inden ferien havde vi en kæmpe succes med banebørstedagen og i min ferie havde jeg den oplevelse at gense WNJ anlægget i Skövde.

Banebørstedagen blev gennemført til ug med kryds og slange. Der kom ca. 300 gæster og vi har fået flere tilbagemeldinger, som udtrykker stor tilfredshed med dette arrangement og alle er enige om at det bør fortsætte.

Jeg er overbevist om at vi har ramt noget, som længe har været savnet iblandt modelbane venner. Vi lever i en tid hvor alle er engageret på mange niveauer, lokale foreninger og interesse organisationer, møder i skoler og daginstitutioner. Dertil kommer familie og venner og sidst , men ikke mindst alle de ting vi på frivillig basis forventes at deltage i, omkring vores arbejde.

Når vi kan afholde et arrangement på dette niveau, uden tilmelding og uden at besøgene skal have flere penge op af lommen end dem de på dagen har lyst til, så rammer vi noget som kan få folk af gårde.

Alle medlemmer af NMJK, de som ikke kunne deltage, såvel som de der ”blot” er med til at støtte klubben og til sidst men ikke mindst de som lagde et kæmpearbejde i dagen, skal have en stor tak for indsatsen og vi har alle i fællesskab, rigtig god grund til at være glade, stolte og tilfredse.

I min ferie, som gik til Vestergötland, havde jeg den fornøjelse at gense klubben i Skövde. Jeg besøgte klubben en torsdag eftermiddag, hvor Lars Lundgren og Krister Brandt var tilstede. Det var en dejlig oplevelse at gense dette anlæg og selv Anna og Morten blev imponerede, hvilket ikke siger så lidt endda. Disse mennesker i WNJ, fortæller om deres anlæg med en glød og interesse som kun få er i stand til. Vi havde nogle pragtfulde timer, hvor vi kom omkring mange ting her i livet, politik, fritidsinteresser, kunst, kultur og ikke mindst vores hobby. Jeg har en stor hilsen til alle i NMJK og jeg kan fortælle at de holder Bankalas den 18. juni 2005 og at vi i øvrigt altid er velkomne i klubben.

Er der noget at sige til at formanden har overordentlig vanskeligt ved at få armene ned. 

Velkommen til en ny sæson i NMJK.

Dan