1998

Året 1998 blev indledt med vinterfest (senere omdøbt til julefrokost) i januar måned. Udover de sædvanlige enorme bjerge af mad, var der konkurrence ved Robert Fischer om jernbanenedlæggelser i Danmark. Der var i øvrigt rekord mange medlemmer til vinterfesten, og det må tages som et tegn på godt sammenhold i klubben.

Vores motortrolje, som Flemming har bygget, har fået ny motor og hører nu som en drøm Også vores "Triangel" motorvogn har fået ny motor og kører ligeledes fantastisk.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 18 Februar

Siden sidst nr. 1 1998

Foråret blev brugt på at færdiggøre sporene på Næstved station, der blev kørt efter køreplan, der var foredrag om støbning i plast og flere klubber besøgte os.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 13 Maj

Siden sidst nr. 2 1998

Natten mellem den 10. og 11. juni var der indbrud i klubben, og der forsvandt mange lokomotiver fra vores skabe. Hurtigt fik bestyrelsen udarbejdet en liste med de stjålne effekter, og straks gik listen rundt til naboklubber og forhandlere i det ganske danske land.

Heldigvis gik der ikke ret lang tid, førend forhandlere i København, havde fået tilbudt klubbens maskiner af et par mystiske personer. Det var dog skræmmende at forhandlerne, uden problemer købte stjålne varer, og klubbens medlemmer var ikke imponerede over den oplevelse.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 25 August

Siden sidst nr. 3 1998

Referat fra Bestyrelsesmøde den 8 Oktober

I efteråret var der udlandstur til Sverige hvor 14 mand deltog i minibus og privatbil. Vi så to klubber i Gøteborg samt Skövde Modebaneklub. Især besøget i Skövde gav meget inspiration til vores eget anlæg, samt satte nogle tanker i gang om, hvordan man kan vise klubben udadtil.

Beretning fra vores klubtur til Skövde og Gøteborg

Referat fra Den ordinære generalforsamling den 29 Oktober

Formandens beretning fra den ordinære generalforsamling

Sidst på året søgte klubben en ny redaktør til Særtoget

Der var kun en ansøger, der foruden en masse betingelser havde sendt dette billede med i sin ansøgning, tro det eller lad værre, men han fik jobbet

Vi holdt selv Åbent hus i november, og sidst på året deltog klubben i DMJU´s udstilling i Nørrebrohallen.

Siden sidst nr. 4 1998