2001

År 2001 må være det år hvor der er bygget mest på det tekniske område i NMJK. Der blev i den grad kæmpet med ledninger, sporskifter, installationer, diagrammer og lignende.

Julefrokost den 19 Januar

Siden sidst fra Februar

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. Februar

Derudover undersøgte flere medlemmer af klubben, hvordan den digitale fremtid kan og bør forme sig, så vi kunne få den bedste løsning til anlægget.

Tur Til Dortmund i foråret

Således drog der en bilfuld medlemmer på studietur til Horten Modelbaneklub i Norge. I Horten har klubben et amerikansk digital system (System One) som NMJKs udsendte så i drift, og senere besluttede sig til at investere i. Dermed blev NMJK digitaliseret.

Klubben forsøgte at få fremstillet fælles og ens trøjer til medlemmerne, mens trods et iøjnefaldende reklamefremstød, kunne det ikke løbe rundt og blev opgivet.

Referat fra bestyrelsesmøde den 9. Maj

Sommerfesten foregik hos Søren Christoffersen i Klippinge. Da afstanden mellem Næstved og Klippinge er lidt større en ved andre sommerfester, blev der lejet en taxa til hjemturen, således at de fleste medlemmer kumme komme hjem uden at der skulle sendes koner, kærester og lignende ud for at hente dem.

Sommerfest den 11 August

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. August

Udflugt til Farum MJK i efteråret

Siden sidst fra September

Referat fra generalforsamlingen den 25. Oktober

Formandens Beretning fra den ordinære generalforsamling.


Vi besøgte også Farum Modelbaneklub i 2001, samt havde besøg fra andre klubber. NMJKs hjemmeside begyndte så småt at blive et meget vigtigt ansigt udadtil, og vores hjemmeside kunne heldigvis få vores egne initialer sat på.

Siden sidst fra December

Referat fra bestyrelsesmøde den 4. December