2003

Som et forsøg indledtes året med eftermiddagsåbent om torsdagen fra klokken 16:00. Dette forsøg var kun kortvarigt, og havde ikke den store tilslutning.

Jule-komsammen

Siden Sidst Februar

Invitation til Banebørstedagen 2003

Referat fra Bestyrelsesmøde den 4 Februar

Siden Sidst Maj


På byggemødet den 23. januar blev der lagt slagplan for klubben i det kommende år, og noget nyt på banen var afskærmningen mod loftet. Det vil sige at der opsattes plader ca. 0,5 meter ned fra loftet og bag pladerne monteredes lys. Det visuelle effekt blev utrolig flot, men arbejdet var meget hårdt pga. den armerede beton i loftet.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6 Maj


I dette år var klubbens store projekt Banebørstedagen, som for første gang skulle afholdes. Inspirationen til denne dag kommer fra Skövde Modelbaneklub som NMJK tidligere har besøgt. Vi planlagde Banebørstedagen til den 21. juni 2003, i tidsrummet 11-17.. Udover kørsel på anlægget var der en brugtbod, enkelte forhandlere, LGB-tog til børnene, kaffe - og kagebod, visning af videofilm og
almindelig småsnakken på anlægget. Ca. 25 besøgende var tilstede, så det var ikke en kæmpesucces.


Alle var dog enige om, at dagen var god, og at det skulle have en chance. Overskuddet blev på 72 kr., så det kunne da løbe rundt. Om aftenen var der stegt flæsk og persillesovs på Abbednæs Kro, og det var i hvert fald en kæmpesucces.

Årets Sommerfest blev holdt hos Frits (jeg tror at græsplænen overlevede denne gang)

Pressemeddelelse vedrørende årets Banebørstedag

Referat fra Bestyrelsesmøde den 19 August

Siden Sidst September

I efteråret var der weekendtur til Langeland, hvor klubben havde lejet et sommerhus af Næstved Kommune. Vi sejlede Tårs - Spodsbjerg og fortsatte over Langeland til Valdemar Slot. Her så vi legetøjsmuseet og kiggede lidt på omgivelserne. Om aftenen var der hygge i sommerhuset, og vejret var særdeles pragtfuldt. Næste dag gik turen til Egeskov og alle fik vist deres lyst styret mht. gamle biler, motorcykler osv. osv.


Weekend tur til Langeland

Referat fra Den ordinære generalforsamling den 31 Oktober

Siden Sidst December

Efteråret gik sin vante gang med videoaften, generalforsamling og juleafslutning.