2005

Årets første store arrangement var naturligvis julefrokosten. Som det næste kom en temaaften om hvidmetal, hvor Sven Thomsen fortalte om hvordan man bygger og behandler produkter i hvidmetal. Mange medlemmer fik lov af prøve hvordan det hele virkede, og klubbens Hawk Eskadrille blev brugt som forsøg.

Referat fra bestyrelsesmøde den 2. februar

Siden sidst nr. 1 2005

Den 17. marts drog vi til Nykøbing F. Modeljernbaneklub og kiggede på deres anlæg, som bådebestår af jævn - og vekselstrømsdrift.

Invitation til Banebørstedag 2005

Referat fra bestyrelsesmøde den 12. april

Siden sidst nr. 2 2005

Årets Banebørstedag kom ikke på højde med den i 2004, men der var et pænt besøgstal på omkring 200 mennesker. En mere rolig Banebørstedag gjorde, at medlemmerne bedre kunne nyde dagen. For at give lidt ekstra kulør, havde klubben fået Steffen Dresler til at holde et foredrag om S, R og H-maskinerne. Foredraget blev en stor succes med mange interesserede lyttere. Som afslutning på dagen var der stegt flæsk og persillesovs, men i år blev det spist på selve skolen. Det gav ikke den samme stemning som tidligere år, så alle var enige om, at det var en engangsforestilling.

Formandens indtryk fra Banebørstedagen den 11. Juni

Referat fra bestyrelsesmøde den 9. august

Siden sidst nr. 3 2005

Weekend tur til Djursland i September 2005

l efteråret gik turen til Djursland. Allerførst kørte vi dog til Kalundborg og så modelbaneklubben under stationen, og fortsatte herefter med færgen til Århus. Undervejs spiste vi er overdådigt måltid, som end ikke færgens cafeteria kunne matche, og som bonus var der

Kommandobroen på Mette Mols Den ene af de to imponerende Dieselmaskiner

rundvisning på kommandobro og i maskinrum sammen med kaptajnen. Vel ankommet til Århus, kørte vi til Thorsager rundkirke inden turen gik mod sommerhuset. Om søndagen så vi Djurslands Jernbanemuseum og modelbaneklubben Gudenåen i Randers.

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. September

Referat fra Den ordinære generalforsamling den 27. Oktober

Oversigt fra Byggemøde den 10 November

Den 28. november holdt Steffen Dresler sit foredrag fra Banebørstedagen for klubbens medlemmer, og starten af december bød på julehygge i Hobby Dreams.

Steffen holdt sit udemærkede foredrag om

DSB r, h og s maskiner for klubbens medlemmer

der ikke havde mulighed for at høre det

på selve banebørstedagen

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. November

Siden sidst nr. 4 2005

Til sidst, men ikke mindst, var der juleafslutning i klubben.