1997

Endnu et begivenhedsrigt år med mange forskellige aktiviteter. Da Danmarks første jernbane dette år havde 150 års jubilæum var mange medlemmer naturligvis ude at se på tog i 1 : 1, men aktiviteterne i klubben havde dog god tilslutning alligevel. Det resulterede samtidig i at NMJK dette år investerede meget i bøger, som netop udkom i forbindelse med jernbanens jubilæum.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 19 Februar

Siden sidst nr. 1 1997

Bjarne og Sven havde bygget Næstveds "varetegn" Rampen Efter at den var kommet på plads kom der hurtigt landskab omkring

Der blev afholdt temaaftener om både opbygningen af NMJK´s tekniske installationer og hvordan vores Airbrusch anvendes. Søren Winther holdt et spændende foredrag og viste billeder af damplokomotiver fra det store udland.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 6 Maj

Årets sommerfest var hos Robert Fischer, der i dagens anledning havde opstillet en mægtig LGB bane til transport af mad og drikkevarer.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 19 August

Siden sidst nr. 2 1997

Den 20. september kørte klubben til Søndersø på Fyn og besøgte Heljan. Vi fik kaffe og et foredrag om fabrikkens historie. Herefter var der rundvisning hvor både produktionen, udviklingsafdeling og udstilling blev beset. Efter besøget var vi et smut om jernbanemuseet i Odense.

Klubben havde besøg af den nystiftede Nykøbing F. Modelbaneklub der stillede med hele 23 mand, for at kigge på vores anlæg.

På selve anlægget blev der gået til den med skov mellem Høng og Næstved, Maglemølle Papirfabrik og Næstved Havn.

Den 4. oktober var rengøringsdag pga. forestående åbent hus. Denne dag blev gulvet vasket hvilket krævede 150 spande vand og 2 liter sæbe. Det var vist også første gang i klubbens historie, det er blevet gjort så grundigt.

Referat fra Bestyrelsesmøde den 15 oktober

Referat fra Den ordinære generalforsamling den 27 Oktober

Klubben afprøvede et nyt logo (her på Særtoget) og det faldt i god jord og er bibeholdt lige siden

Referat fra Bestyrelsesmøde den 26 november

Siden sidst nr. 3 1997