1999

1999 var et mærkeligt år i NMJK, for klubben kunne stort set ikke køre på det flotte anlæg. Da et suspenderet medlem i efteråret havde valgt at klippe en del ledningerne ned, var det forfra med de tekniske installationer.

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. Januar

Julefrokosten

Siden Sidst Februar

Jens Leithoff stod i spidsen for klubbens nye el-system, og snart tegnede en stor god plan sig i horisonten. De første tegn på en digital drift var ligeledes til at få øje på.

Tur til Intermodellbau i Dortmund

Referat fra bestyrelsesmøde den 25.Maj

Referat fra bestyrelsesmøde den 17.Augus

Klubben tog i årets løb på studietur til Skanderborg Modeljernbaneklub, for at studere digitaldrift på deres  meget flot anlæg. Det gav en masse ideer til eftertanke.

Sommerfesten blev holdt hos Bjarne Aaholm og vejret viste sig fra sin flotte side med sol og skyfri himmel.

Siden Sidst September

Vi fik lavet nye arbejdsbord, med testspor i midten, det år - her er Per i gang med elektronikken Landskabet i Næstved sydende blev påbegyndt, her er Ib i gang mens Dan støtter moralsk

Referat fra generalforsamlingen den 25. Oktober

Særtoget genopstod som et rigtigt blad, med Robert Fischer i spidsen. Det viste sig snart at Særtoget blev et sandt overflødighedshorn af artikler fra ind - og udland, der på en fin måde tilgodeså alle interesser indenfor jernbanen.

Referat fra bestyrelsesmøde den 2. November

Siden Sidst December

En videoaften blev det også til, og dette år var den kort men hektisk. En pæn skare af medlemmer sad med åbne øjne og fulgte med i video om et spændende jernbaneemne. Der var vel ca. gået 5 - 10 minutter af den spændende video, da fjernsynet sagde ”bum” og det var slutfløjtet på den aften. Fjernsynet var færdigt og røg på lossepladsen. De mange medlemmer spiste i stedet kagen til anledningen, og morede sig over det komiske i situationen.