2000

Julefrokost

Et af årets første opgaver var at finde et nyt fjernsyn, i stedet for det gamle, som omkom til videoaftenen. Næste opgave var at få fundet en god og stabil fremtid for klubbens teknik og elforsyning.

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. Februar

Et af årets projekter var at få lagt de sidste spor på Næstved. I baggrunden er det allerede malet skov på bagvægen. Hjørnet på Helsingørbordet har altid været et godt sted at planlægge nye opgaver - her er det Mogens, Karl-Erik og Bent det tænker store tanker

Siden Sidst Februar

Det blev besluttet at NMJK skulle træde ind i den digitale verden, og forskellige muligheder blev undersøgt året igennem.

På selve anlægget begyndte Næstved station at tage form, både mht. lægningen af de allersidste spor samt omkring havn, afsætning af bygninger, planlægning af veje og ikke mindst hjørnet ved strækningen mod Høng.

Tur til Ribe og Esbjerg den 11. og 12 Marts

Foråret bød også på en tur til udstillingen i Dortmund for flere af klubbens medlemmer.

Tur til Dortmund foråret 2000

Referat fra bestyrelsesmøde den 17. Maj

Klubben fik PC det år så vi var klar til det nye årtusind - her beundre Olav og Buller det nye vidunder Der var også kommet landskab omkring "Rampen" og den nye drejeskive

Siden Sidst Maj

Derudover blev der opfordret kraftigt til at deltage i byggekonkurrencen i efteråret, og mange havde da også været flittige til at bygge både materiel og bygninger, da konkurrencen begyndte.

Referat fra bestyrelsesmøde den 16. August

Siden Sidst September

Referat fra bestyrelsesmøde den 2. Oktober

Årets store udflugt gik til Sverige, hvor vi boede på en ødegård nær Rävemåla. I Kristiansstad blev jernbanemuseet i 1 : 1 beset, samt modelbaneklubben, der ligger i tilknytning til museet. Ligeledes blev klubben i Kalmar besøgt og på hjemvej en lagde vi vejen forbi Malmø Modeljernbaneklub. Det var nogle meget flotte anlæg vi så i Sverige, og især Malmøs anlæg var specielt med 4 forskellige sporvidder, samt en enorm høj anlægshøjde.

Tur til Sverige efteråret 2000

Referat fra generalforsamlingen den 30. Oktober

Formandens beretning fra den ordinære generalforsamling

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. November

Efteråret gik roligt og byggekonkurrencen blev afholdt med stor succes. Årets superbygger blev Bent B. Hansen for sin fantastiske model af et sæt Triangel motorvogne.

Bents flotte model at Triangel vogne Dan vandt i kategorien damplokomotiver med sin model af F 654

 

Siden Sidst December