2004

2004 bød ikke på den helt store aktiviteter omkring anlæggets synlige del. Under bordet blev der dog arbejdet ihærdigt, og strækningen Høng – Præstø kunne således tages i brug som digitaliseret, efter flere år uden den helt store kørsel.

Siden Sidst Fra Februar

Referat fra bestyrelsesmøde den 23. Marts

Invitation til Banebørstedagen 2004

Klubbens hjemmeside blev forbedret og dette skete i sammenhæng med Banebørstedagen, da hjemmesiden gav oplysninger herom.

Referat fra bestyrelsesmøde den 25. Maj

Siden Sidst Fra Maj

Selve Banebørstedagen blev en kæmpesucces, og sidste års tamme forestilling blev gjort til skamme. Omkring 300 mennesker kiggede forbi klubben denne dag, og det var lige før det var i overkanten.

Beretning fra Banebørstedagen

Referat fra bestyrelsesmøde den 19. September

Siden Sidst Fra September

På et tidspunkt var der 75 i klublokalet, og temperaturen var meget høj. Alle var dog glade og stolte, da vi om aftenen sad på Abbednæs Kro og spiste stegt flæsk med persillesovs.

Beretning fra klubturen til Holland

Udlandsturen gik til Holland og turens højdepunkt var Eurospoor messen i Utrecht. Selve udstillingen var enorm, men alle forhandlerne med deres boder var næsten mere overvældende. Her kunne fås alt, hvad hjertet begærede, og hollænderne viste sig at være særdeles dygtige til at skabe flotte modelbanemiljøer. Udover messebesøget kørte vi med veterantog fra byen Hoorn til Medemblick. Chaufførerne returnerede med toget for at hente vores biler, mens resten af medlemmerne sejlede til byen Enkhuizen, og der blev de samlet op. På vej hjem fra Holland lagde vi turen omkring Beekbergen, hvor der også er en veteranbaneklub. Deres store samling af damplokomotiver var flot, og vi fik vist alle en god portion billeder i kameraet.

Referat fra Den ordinære generalforsamling den 18. Oktober

Referat fra bestyrelsesmøde den 9. November

Efteråret blev blandt andet brugt på at evaluere Banebørstedagen, og på baggrund af succesen var klubben opsat på at gentage succesen i 2005.

Siden Sidst Fra December