2012

Vi lagde ud med en ekstraordinær generalforsamling den 9. januar, da regnskabet ikke var nået at komme på plads til den ordinære generalforsamling. Det blev godkendt med det samme, og ellers bød januar på vanlig aktivitet og ikke mindst årets julefrokost, der stadig trækker flere og flere til.

Referat fra Den ekstraordinære generalforsamling den 9. Januar.

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. Januar.

Referat fra møde forud for Banebørstedagen den 23. Februar.

Foråret gik med test at undergrunden (Nykøbing F.) inklusive den nye helix. Det hele forløb tilfredsstillende og løsningen med at bygge stationen i sektioner og montere den bagefter, viste sig at være en rigtig god løsning. Nykøbing F. styres fra Vordingborg, og til det formål blev der monteret et kameraet under anlægget, så driften kan ses på en skærm på Vordingborg station. Enkelt og funktionelt.

Den nye Helix der fører ned til den skjulte banegård "Nykøbing F" Video overvågning af "Nykøbing F"

Referat fra bestyrelsesmøde den 14. Marts.

I foråret blev der også sået tanker om en sportsflyveplads et sted på anlægget, og der blev ryddet op i tidsskrifter og bøger. Til tidsskrifterne indkøbtes omkring 100 trækassetter. Disse skulle både lakeres, slibes og lakeres igen, så det var et større arbejde, men til gengæld blev det også rigtigt flot og en god beskyttelse af tidsskrifterne.

Invitation til Banebørstedagen den 9. Juni.

Årets Banebørstedag den 9. juni havde ”Færger” som tema, og udover udstilling var fokus naturligvis på de flotte jernbanefærger i Helsingør.

Bjarne Abel havde lavet en fin udstilling med mange af sine færger og andre skibe bygget mest i pap En anden gæst havde en model af "Kongen" med bygget helt i messing

Referat fra bestyrelsesmøde den 20. Juni.

For en gangs skyld var der aktivitet i klubben i sommerferien, idet gulvet blev malet. Det blev flot og opfriskede hele oplevelsen af lokalet og ikke mindst det at kigge ind under anlægget.

Siden Sidst Sommer 12.

Den 25. august holdt vi sommerfest hos Jan på Nygårdsvej, og det forløb som det plejer med disse sommerfester.

Klubben fik også et nyt gaveregulativ, da det tidligere var lidt mere ”ad-hoc” i forhold til hvad der blev markeret. Det blev besluttet, at alle får en gave ved runde 10 års fødselsdage på 250,- kr. samt at bestyrelsen også kan markere andre ting efter behov.

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. August

Referat fra Byggemøde den 6. September.

Årets tur gik til Rügen i Tyskland i perioden torsdag den 20. – søndag den 23. september. På vej derned kørte vi omring Gedser remise, og beså alle de klenodier af muesumsmateriel som står der. Herefter tog vi færgen til Rostock ”Kronprins Frederik” og fortsatte med kort ophold i Stralsund til badebyen Binz, hvor vi have booket nogle store lejligheder. Om fredagen beså vi Jernbane – og trafikmuseet samt fik kørt med veteranbanen ”Rasende Roland” og sejlet en tur. Lørdag blev brugt på DDR museum ved feriebyen Prora og besøg i færgehavnen i Mukran. Lørdag aften var der også den traditionelle festmiddag, som gav god motion i forbindelse med tilberedelsen, da maden blev lavet i lejlighedernes forskellige køkkener og samlet til sidst. Søndag tog vi hjem med en afstikker til overfarten Wittower Fähre og Teknik – og Modell museet. Turen hjem var også med færgen via Rostock – Gedser.

Tur til Rügen efteråret 2012

På anlægget blev der lavet blokafsnit mellem Næstved og Helsingør, så også den del kan køres lidt automatisk, og en del sporskifter blev udskiftet på anlægget. Sporskifterne bliver jo også slidt i model.

På anlæggets front blev der året igennem lavet flere gardiner, så vores anlæg præsenteres bedst muligt.

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. September

Generalforsamlingen den 25. oktober var næsten som den plejer. Der var enkelte tilretninger til klubbens vedtægter herunder ændring af skolenavn, betaling af kontingent og opbevaring af dokumenter / korrespondance.

Referat fra den ordinære generalforsamling den 25. Oktober

Siden Sidst 3 / 12.

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. November

Året blev som altid afrundet med julekørsel og juleafslutning.

Siden Sidst 4 / 12.